נפש של ילדה\טריגר.

משפחה לא בוחרים, אנחנו נולדים לעולם הזה, לאנשים שאמורים להיות הסביבה הקרובה ביותר אלינו.
במשפחה, שאמורה לאהוב באש ובמים, לפעמים דווקא האנשים שאמורים להגן עלינו מהעולם, הם אלו שפוגעים בנו.
לפעמים הסביבה או שאר בני המשפחה מרגישים, ולפעמים אנחנו מוצאים את עצמנו לבד לבד, בלי שאף אחד רואה ושומע.
תקיפה מינית במשפחה, יכולה להיות מאבא, אמא, אח ואפילו אחות - כולם אסורים על פי חוק, ואף אחד מהמקרים אינו אשמתכן/ם.
לצערנו, ואולי להפתעתכם, תופעה זו, אינה נדירה, אז חשוב מאד שלא תתביישו, כי אנחנו כאן בשבילכם...
בפורום הזה תוכלו לדבר על כל מה שעובר עליכם, המחשבות, החששות, לשאול שאלות, לדבר עם בנות ובנים שעברו או עוברים
דברים דומים, ובעיקר, תמצאו את עצמכם מוקפים באנשים טובים ותומכים, שיקשיבו בסבלנות, יתמכו ויעטפו אותכם בהרבה אהבה.

מנהל: אורית

נפש של ילדה\טריגר.

הודעהעל ידי משהו אמיתי ב ה' יולי 29, 2010 3:52 pm

נפש של ילדה

כה רכה כה עדינה כה תמימה
היא בסך הכל רצתה לספר סיפור לסבא
והוא החליט לרצוח את נפשה.
בדם קר לאט לאט ובלי רחמים.
הוריד לה את המכנסיים והתחתונים
וביצע בה מעשה סדום
קרא לה לחדרו ואמר לה את אשמה
ורצח את נפשה.
נפשה של ילדה בת 5
נפשה הטהורה.
כיצד היא כעת תחייה את חייה?
כיצד היא תדע להבחין בין טוב לרע?
כעת הכל רע!אין טוב אנשים רעים עולם רע
והיא שורדת.
יום אחר יום שניה אחרי שניה לאלוהים מתפללת.
שעוד שעה תעבור שעוד יום יחלוף.
בגיל 10 סובבו את הסכין עוד יותר עמוק.
הוא היה אדם שאהבה
מה בסך הכל רצתה?!
שיאהבו אותה.והוא בה נגע. נגע ברחמה
ברחמה של בתו.
הפשיט אותה ונגע בגופה.
היא לא הרגישה את גופה
יותר כלום היא לא מרגישה
היא לא חשה היא מתה חיה.
פוקחת עיינים,סוגרת כל 5 דקות.
ומרגישה אשמה מרגישה רעה.
משהו אמיתי
משתמש פעיל

Re: נפש של ילדה\טריגר.

הודעהעל ידי משהו אמיתי ב ה' יולי 29, 2010 4:57 pm

מרגישה מדממת צועקת אבל אף אחד לא שומע ואולי עייפו מלשמוע אותי ואני עייפתי מלשמוע את עצמי אז למה לא פשוט לקום וללכת?למה לא להעלם?המוות נשמע כ"כ מרגיע הוא קורא לי אליו ואני כ"כ רוצה להגיע אליו אני רוצה להרגיש אותו.שהוא יקח אותי מהגהינום שאני חיה בו שהוא יגאל אותי.שאני לא אהיה.
משהו אמיתי
משתמש פעיל

הודעהעל ידי באה מהאימה ב ה' יולי 29, 2010 11:43 pm

היי משהו אמיתי,
אני חושבת שיש לי תשובה לשאלותיך.
ראשית המוות אכן מאד קורץ אבל אנחנו לא יודעים באמת מה קורה אחרי שמתים כי אף אחד עדין לא חזר מישם כדי לספר.
שנית עדיין לא חיית את החיים, ומגיע לך לחיות חיים טובים ומלאים מיתוך שימחה, וזה אפשרי, זאת לאפנטזיה.
ועוד דבר, מי שפגע בך רוצה שתרגישי כמו שאת מרגישה, רוצה שתרגישי אשמה כדי שהוא ישאר הבסדר מבניכם.
מה שאת מרגישה הוא הרעל שהטמיעו בך מי שפגעו בך, כדי שאת תקחי על עצמך את האחריות למה שקרה. המציאות
היא שאת טובה וחשובה וראויה לטוב, ומי שרע ואשם הוא לעולם מי שפגע בך ורק הוא. את לא רצית שזה יקרה.
ילדה בת 5 או 10 לא רוצה דברים כאלו ובכלל לא אמורה להחשף לדברים כאלו, לא אמורה להכיר אותם בכלל.
זה ניכפה עלייך בעל כורחך ושם לא יכולת לבחור, למנוע או לעצור את זה. היום לעומת זאת את יכולה לבחור לעצמך את
הדרך שלך ולבחור בשבילך לחיות את החיים ולעשות דברים שאת רוצה ואוהבת.
לא מגיע לך להעניש את עצמך אלא מגיע לך רק טוב, ובעיקר מגיע לך לחוש את טעם הניצחון שלך על מי שפגע בך, כאשר
תראי להם שהם לא הצליחו להרוס אותך ואת ממשיכה לחיות ומתחילה להנות מהחיים. יש חיים טובים בעולם הזה, לא הכל
רע, ומגיע לך לפגוש אותם ולחיות מעצם היותך. את יכולה ויש בך המון כוחות, ואת תנצחי בסוף, רק קצת סבלנות, לאט לאט...
שולחת לך חיבוק עוטף,
שלך - באה מהאימה :iloveu2: :flowers:
באה מהאימה
משתמש פעיל

הודעהעל ידי סמר 36 ב ד' אוגוסט 18, 2010 9:37 am

ואייי עד כמה אמיתי עד כמה נוגע עד כמה כואבבבב :cry3:

מרגישה את כאבך ומכירה אותו

אבל אל יאוש עוד תזרח השמש
עוד תתגברי על הכול ותצליחי

את חזקה מהם ,אנחנו חזקות מהם :good:
אנחנו קמות ומתחילות מחדש